lauantai 15. maaliskuuta 2014

Keitä me olemme?

Koska kuvamateriaalia on vielä saamatta oululaisen lumimyrskyn takia, turvaudumme sanan voimaan, ja kirjoitamme tällaisen niin sanotun humoristisen "Kerro kymmenen faktaa itsestäsi"- tyyppisen postauksen.


Katarina

1) Olen neuroottisin tapaamani ihminen, ja joudun seurustelemaan itseni kanssa valitettavan usein. Hellan tarkistus, kahvinkeittimen on/off-nappi, bussipysäkillä vaatimattomat 20 minuuttia liian aikaisin seisoskelu, näitähän on. To do-listat ovat myöskin kovaa huutoa tässä osoitteessa.

2) Minulla särkee päätä lähestulkoon aina. Yksikin päänsärytön päivä on suoranainen riemuvoitto, jonka yleensä pilaan rakkaudellani punaviiniin. Tensiopäänsärky, migreeni sekä stressipäänsärky ovat kolme läheisintä ystävääni.

3) Luen koko ajan kirjoja. Minulla on aina meneillään jokin romaani. Luen myöskin kaikkea Chick litistä Dostojevskiin. Tällä hetkellä fanitan Coelhoa toden teolla.

4) En periaatteessa pidä kahvista, mutta juon sitä kuin vettä, koska muuten kaverini päänsärky tulee moikkaamaan. Aivan - kahvipäänsärky. Kaksi litraa shotinomaisesti aamuisin.

5) Kun opiskelen uutta kieltä, keskityn aina ääntämispuoleen. Mikä kielioppi?

6) Käsialani vaihtelee päivästä toiseen. Se riippuu aivan siitä, kuinka pidän kynää kädessä. Tulee vähintäänkin paranoidi olo kun katselee tenttivastauksiaan ja käsiala pomppii vasemmalta oikealle.

7) Rakastan metallimusiikkia. mutta lenkkisoittolistaltani löytyy peräkkäin sulassa sovussa Meshuggahia sekä Aviciita. Uskottavuuteni säilyttämiseksi en kuitenkaan näytä soittolistaani kokonaisuudessaan kenellekään.

8) Kirjoitan jatkuvasti runoja sekä mietelauseita ylös, ja kaikki vihkojen ja luentolehtiöiden kulmat ovat täynnä elämääkin suurempia ajatuksia. Koen jatkuvaa luomisen painetta, ja koska en osaa soittaa, maalata, laulaa saatikka näytellä, niin minä kirjoitan sekä pukeudun. Aika surullista.

9) Oikea silmäni on noin kolmasosan pinta-alastaan kellertävä. Voi kun voisin sanoa, että se on ruskea, mutta valitettavasti se on keltainen. Eli silmäni ovat sinisenkeltaisenkukertavat.

10) Minulla on todella matala puheääni. Sain lukiossa lempinimen viskibasso. Lapsiraukka.


Emilia

1) Minulla ja matkustamisella on erittäin läheinen suhde. Yleensä buukatessani yhden matkan yhdistän siihen automaattisen toisen heti perään. Erittäin käytännöllistä, koska tällöin ei tarvitse tai edes ehdi purkaa matkalaukkuja.

2) Lapsena vietin paljon aikaa yksin kotona ja koska muuten olisin kuollut nälkään, olen oppinut oman elämäni Master chefiksi. Kestitsen mielelläni myös ystäviäni ja he yleensä jopa kehuvat ruokaani, mutta välillä uskon heidän haluavan vain ilmaisen lounaan. Mhmm.

3) Perkolaattorikahvi. Pitääkö tähän lisätä jotain? Parasta kahvia maan päällä ja taivaissa.

4) Olen itseni self help- guru. Salaisuudet, Taikasanat ja muut huikeat teokset ovat valaisseet ajatuksenkulkuani ja tehneet minusta kenties positiivisemman ihmisen- ainakin omissa silmissäni.

5) Voiko Oulussa olla hipster? Jos voi, niin haluan kutsua itseäni oululaiseksi hipsterinaluksi, joka odottaa Starbucksin avaamista Rotuaarille. Kuvailisin itseäni muutenkin jossain määrin vapaaksi ajattelijaksi ja sieluksi, mutta en ole varma, voiko sellainen olla kotoisin Parkanosta.

6) Rakastan muiden ihmisten ylianalysointia. Saan valtavaa tyydytystä päästessäni jauhamaan tuttujen ja tuntemattomien ihmisten valinnoista ja nautin miettiessäni myös ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Itsehän olen tietenkin käytännössä täydellinen, eikä elämässäni ole omia ongelmia ratkaistavana.

7) Olen usein paikalla, mutta en läsnä. Siksi vaihdoin luennot työntekoon tarjoilijana.

8) Urban hiking- mikä mahtava sana! Tätä harrastan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kaupunkimatkailu on lähellä sydäntäni.

9) Coelho on Jumalan yksi ilmentymä. Ihastuin hänen kirjallisuuteensa ja luin muutaman kuukauden sisällä hänen lähes koko tuotantonsa ja elämänkertansa. Ainoa lukematon kirja tällä hetkellä on Pyhiinvaellus ja pitkän odotuksen jälkeen sain sen viimeinkin käsiini! AH!

10) Naiseksi olen kuulemma yllättävän pitkä. Jos tämä olisi ollut iskurepliikki baarissa, läheisin juoma olisi jo lentänyt kommentin heittäneen henkilön päälle. Olen 185 cm pitkä ja ylpeä siitä, mutta koen järjetöntä raivoa, jos se on ensimmäinen asia, mitä minussa huomataan.


Tässäpä muutama sananparsi, kuvia tulossa myrskyn laannuttua. Ensi perjantaina aiomme sivistää itseämme kulttuurielämyksellä Riisuttuna tanssiesityksen parissa. Emme kuitenkaan ostaneet lippuja esitykseen, jossa yleisökin on alasti.


-Katarina&Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti